Ceradni baneri

Ukoliko želite izuzetno otpornu reklamu sa štampom do punog kolora koja će imati pravi efekat na oko potencijalnih mušterija onda je ceradni baner prava stvar za Vas. Proizvodi se u raznim debljinama i zateže se na željeno mesto preko ringlica koje su postavljene na svakih 25cm okolo banera. Ivice banera su ojacane duplim prevojem i zavarene pri temperaturi od 600 C.

Baneri imaju siroku primenu I jedan su od najisplatljivijih vidova reklamiranja. Veličina im nije ograničena, jer se segmenti međusobno mogu spajati VF varilicom.  Mogu biti pripremljeni za direktnu montažu na ograde i sl. (sa aluminijskim alkicama uz rub), mogu se postaviti na aluminijske FM profile i praktički na bilo koje mjesto koje imate u vidu.
Ceradno platno od 440 gr/m2, za solventnu štampu ima široku primenu. Baneri ove gramaže su pogodni za reklame koje su izložene atmosferskim uticajima, kao što su zidni murali, bilbordi ili reklamni baneri za specijalne primene. Takođe, može se koristiti za reklame u zatvorenim prostorima za roll up, L baner, X baner ili druge konstrukcije koje su namenjene za tu svrhu. Platno je neprovidno pa je print jasnije vidljiv bez obzira na osvetljenje. U zavisnosti od svrhe ovakvog reklamiranja, platna se obrađuju po zahtevu, tj. za svrhe spoljašnjih medija, platna se ojačavaju i na određenoj udaljenosti montiraju tzv. ringle za lakše pozicioniranje reklama

Format

Po posebnom zahtevu

Ringlovanje

Da
Ne

Broj boja

4/0
4/4

Štampa

Plotovanje

Materijal

Ceradno platno - Tekstilni baner

Zahtev za ponudu Ceradni baneri

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com

Kako do nas